vissza a munkahelyre

ÚJRA A MUNKAHELYEN - FRISSEN ÉS CSINOSAN

Közeleg az ősz. Váltson át a nyári időszakból az őszi kerékvágásba zökkenőmentesen szépségápolási tippjeink segítéségével.

Az évszakok közötti váltás soha nem egyszerű; az időjárás változásai nem csak a hangulatunkat befolyásolják, hanem a bőrünket is. Ha Önnek már van egy bevált őszi szépségápolási rutinja, akkor bátran nekivághat a szeptembernek. Ha szeretné feldobni a hangulatát néhány újdonsággal, az alábbi termékeket nagyon ajánljuk.

 

 

TERMÉKEK - BALRÓL JOBBRA:

 

Ahogy beköszönt az ősz. a bőrünknek is intenzívebb hidratálásra van szüksége, hogy üde és ragyogó maradhasson. Fedezze fel a Giordani Gold öregedésgátló sminkelixírt! Ez egy komplex  hidratáló és öregedésgátló elixír, amely kiváló hatékonyságú összetevőinek köszönhetően csökkenti a bőröregedés jeleinek kialakulását, fiatalosabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt és megszépíti a tónusát. 
 

 

Mi mind imádjuk a multifunkciós termékeket, melyeket egész évben használhatunk. Használja az Univerzális balzsamot a szemöldök fixálásához, az ajkak és a szemhéj csillogóvá tételéhez és a körömágy bőrének ápolásához. 

 

 


 

 

Csodát fog tenni az arcbőrével, ha hetente néhányszor arcmaszkkal ápolja. Próbálja ki a Love Nature zselés arcmaszkot aloe verával - a hatás nem marad el! Ez egy hűsítő, átlátszó arcmaszk hidratáló aloe verával, mely simábbá, hidratálttá és ragyogóbbá teszi az arc bőrét.
 

 

Ahogy lassan elhalványul a nyári barnasága, dobja fel megjelenését egy nőies és élénk rúzsárnyalattal. Próbálja ki a Giordani Gold Iconic ajakrúzs (SPF 15) Pearly Pink árnyalatát. 

 

 

 

Régi beszámolók szerint már Nefertiti és Cleopatra is piros körömmel hódított.A mai hírességek is erre a csábító manikűrre esküsznek, ezt bizonyítják pl. Blake Lively élénkpiros körmei a  67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon is, ahol éppen a Captives című filmje premierjét ünnepelték. Kényeztesse körmeit egy otthoni manikűrrel és élvezze a végeredményt!