Barnulj napozás nélkül

PROFESSZIONÁLIS ÖNBARNÍTÁS

Nem kétséges: a túlzott napozás káros hatással van a bőrre. A csodálatos, ragyogó barna bőrről azonban az intenzív napozás időszaka után sem kell lemondania. Bemutatjuk, hogyan lehet tökéletes napcsókolta árnyalatú bőre úgy, hogy még a hálószobáját sem kell ehhez elhagynia!

A TÖKÉLETES TERMÉK
A hidratáló hatásútól a hab állagúig, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő önbarnítót. Mi rajongunk a spray-kivitelért. Mi ennek az oka? Használatuk egyszerű, még a nehezebben elérhető helyeken is, és könnyen a bőrbe kenhetők. Az arcon azonban az önbarnító lotion használata a leghatékonyabb. 

RADÍROZÁS 
A foltosodás elkerülése érdekében mindig radírozza át a bőrét az önbarnító felvitele előtt. A bőrradírral eltávolíthatja az elhalt hámsejteket, simábbá teheti az érdes bőrfelületet. Ezáltal egyenletesebben fed az önbarnító, és tartósabb lesz a hatása.   

BOROTVÁLKOZÁS
Ha borotválkozni szeretne, mindig az önbarnító felvitele előtt tegye. Miért? Ha ezt fordítva teszi, letörölheti a terméket, és csíkos lehet a bőr a borotvált területen. .

HIDRATÁLÁS   
Önbarnító felvitele előtt kerülje az erőteljes mozdulatokat a bőr hidratálásakor. Használjon könnyű hidratálót a teljes testfelületen, különös tekintettel az extra száraz területekre: a láb, a könyök, a térd, a kezek és a csukló bőrére. 

TÜRELEM
A legtöbb önbarnító termék hat-nyolc óra alatt szívódik a bőrbe. Ez idő alatt ne érje víz a bőrét, ne végezzen izzadással járó mozgást! Nagyon fontos, hogy az önbarnító felvitele után várjon öt-tíz percet a teljes száradásig, és csak ezt követően öltözzön fel. Az önbarnító professzionális használatához türelemre van szükség. 

PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLAT 
Mindig (valóban mindig) hűvös, száraz helyen vigye fel az önbarnítót a bőrre. Ha ezt párás fürdőszobában végzi, biztosan foltos lesz a bőre! Rendszeresen mosson kezet a felvitel során, így elkerülheti a tenyere elszíneződését. A nehezen elérhető területeken – például a háton – permetezze az önbarnítót közvetlenül a háta mögé körkörös mozdulatokkal, majd lépjen hátra, hogy a permetcseppek rásimuljanak a bőrre. 

MINDENKI HIBÁZHAT
Senki nem szeretne csíkos, foltos bőrt, de ez néha megtörténhet. Ha ezt tapasztalja, zuhanyozzon le forró vízzel. Ha nem történik változás, másnap ismételje meg az önbarnító használatát.