Hosszabb szempillákat szeretnél?

4 TIPP A HOSSZABB SZEMPILLÁKÉRT

Műszempilla. Szempilla-hosszabbítás. Festés. Sok mindenre hajlandóak vagyunk azért, hogy dúsabb, hosszabb és sötétebb lehessen a szempillánk. Ha a természet nem áldott meg vele minket, ne csüggedjünk: az alábbi 4 tipp segítségével csodálatosan dús szempillát varázsolhatunk magunknak.

1. ALAPOS ÉS KÍMÉLETES ARCTISZTÍTÁS 
Arctisztítás közben néha nagy a kísértés arra, hogy a szemkörnyéken erősebb dörzsöléssel távolítsuk el a sminket, de ha így teszünk, akkor ezzel károsíthatjuk a szemkörnyék bőrét és a szempilláinkat is. Akár vízálló szempillafestéket távolítunk el, akár csak letisztítjuk az arcbőrünket, mindig kíméletesen járjunk el: a szempillánk meg fogja hálálni!

 

2. ÉTREND ÉS VITAMINOK
Az étrendünk nagy mértékben befolyásolja testünk egészségét és a megjelenésünket is - ez alól a szempillánk sem kivétel. Ha megfelelően táplálkozunk, akkor ez a hajunkon és a bőrünkön is látszani fog. Fehérjében gazdag étrenddel és bőséges A-, C- és E-vitamin bevitellel elősegíthetjük a bőrünk és a hajunk egészségét. Ha biztosra szeretnénk menni, szedjünk speciális étrend-kiegészítőket: megfelelő mennyiségű vassal megakadályozhatjuk a hajhullást, L-ciszteinnel pedig gondoskodhatunk az erős körmökhöz és az egészséges hajhoz szükséges tápanyagokról. Az L-cisztein kéntartalmú aminosav, mely megtalálható a természetes fehérjékben, különösen a kreatinban, a haj, a szaru, és az inak legfontosabb fehérjéjében. Mi ezért szedjük lelkesen a Wellness by Oriflame haj- és körömerősítő étrend-kiegészítőt L-cisztein-tartalommal.

 

3. HIDRATÁLÁS
A szempillanövesztő szérumok kifejezetten a szempillákat erősítik, de szerintünk az ajakbalzsam is hatékony eszköz erre a célra. Elsőre talán meglepőnek tűnhet, de az ajakbalzsam optimálisan hidratálja és kondicionálja a szempillákat. Próbálja ki: mást sem kell tennie, mint lefekvés előtt kenjen belőle egy keveset a szempillái végére (ne a tövekhez).

 

4. HATÉKONY TERMÉKEK
Ha azonnali hatást szeretne elérni, próbálja ki a szempillaspirálok új generációját. A The ONE Instant Extensions szempillaspirál innovatív applikátorának és rugalmas, rostszálakkal gazdagított formulájának köszönhetően optikailag extrém hosszúságot nyújt pilláinak, akár egy rétegben használva is. Gyorsan szárad, nem csomósodik és formulájának köszönhetően szempillái akár 74%-kal hosszabbnak látszhatnak.