Ombre körmök

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE: OMBRE KÖRMÖK

Az Ombre hatás a körmöknél is hódító útjára indult. Eddig a hajon és az ajkakon gyönyörködhettünk a színátmenetes festésben, most már a körmeinket is egyedivé és különlegessé tehetjük ezzel a technikával. Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan követheti körme a tavaszi trendet.

 

1

Első lépésben egy tiszta, még nem használt sminkszivacsra lesz szüksége – egy alapozószivacs[SM1]  is megfelel. Válasszon ki három körömlakkot komplementer/kiegészítő színekben, és vigye fel azokat egyenletes vonásokkal a szivacs szélére. A színek enyhén fedjék egymást. A körömlakk felvitelénél vegye figyelembe a köröm hosszát és szélességét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Nyomja a lakkozott szivacsot a körömre, majd fesse át vele a körmöt a köröm hosszának irányában. A színek átmenetet képeznek a körmön. Szükség esetén ismételje meg a műveletet, amíg a kívánt hatást el nem éri. A rétegek felvitele között hagyja a körömlakkot megszáradni.   

  

 

 

 

 

 

3
 

Miután teljesen megszáradt a körömlakk, távolítsa el a felesleget, és tisztítsa meg a körömágy bőrének környékét. Ehhez használjon fültisztító pálcikát és körömlakklemosót. 

 

 

 

 

 

4

Végezetül vigyen fel a körmére átlátszó fedőlakkot. Ezt többször is megismételheti a köröm felületének kiegyenlítésére. A fedőlakk hatására a körömlakk tartósabb lesz, és nem pattogzik le! 

Elkészültek a szuper divatos körmök, amelyek akár a lemenő nap színeiben is tündökölhetnek, négy egyszerű lépésben.