START PROGRAM

Új Szépségtanácsadók részére - Próbálja ki az Oriflame legnépszerűbb termékeit!

Üdvözöljük az Oriflame világában!

Rendeljen az első 3 katalógusból miután csatlakozott hozzánk és PRÓBÁLJA KI a legnépszerűbb ORIFLAME termékeket KIVÉTELES ÁRON!

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is meg fogja szeretni Szépségtanácsadóink kedvenc termékeit miután kipróbálta őket. Így Ön hitelesen tudja majd megosztani saját tapasztalatait termékeinkkel kapcsolatban és így könnyebben bővítheti vásárlói körét.

A katalógus-időszakok egyenként háromhetesek. Az első katalógus az, amely érvényessége alatt Ön csatlakozott az Oriflame-hez. Amennyiben ebből és az ezt követő 2 katalógusból leadott rendelése eléri a 70 BP-t, lehetősége lesz kipróbálni a legnépszerűbb Oriflame termékeket VERHETETLEN ÁRON! Az egyes lépésekben látható terméket vagy szetteket egységesen 499 Ft-ért vásárolhatja meg! Ilyen ajánlattal csak a Start program keretében élhet - használja ki!

Amennyiben többször teljesíti a rendelési feltételt egy katalógusból, a termék(ek)et is többször vásárolhatja meg 499 Ft-ért. Mindhárom katalógusból adjon le legalább 70 BP értékű rendelést, csak így juthat hozzá a további ajánlatokhoz. Ha akár csak egy katalógusban nem teljesíti a feltételt, kiesik a Start Programból.

Próbálja ki termékeinket, vagy mutassa meg másoknak és építse ki vevőkörét!

A Start Program részletes tájékoztatóját ide kattintva töltheti le.