Testápolás

TESTÁPOLÓK BŐRPROBLÉMÁKRA

Gyakran használjuk a következő kifejezéseket az arcbőrünk vonatkozásában – „egyenetlen”, „pigmentáció” és „száraz”, de ezek a testünk más részén található bőrfelületre ugyanúgy jellemzőek lehetnek. Az Oriflame testápolói pazar kényeztetést nyújtanak a bőrnek – tetőtől talpig.

Swedish spa beauty wonder oil

 

SZÁRAZ ÉS PIKKELYES BŐR

Ugyanolyan fontos a testbőr ápolása, mint az arcbőr kezelése. Ez azt jelenti, hogy rendszeres radírozásra és hidratálásra, valamint napvédő krémek használatára van szüksége. Ha száraz a bőre, ne zuhanyozzon forró vízben, mivel az tovább fokozza a bőr szárazságát. Törülközésnél ne dörzsölje, inkább nyomkodja gyengéden szárazra a bőrt. Használjon intenzíven hidratáló testápoló lotiont vagy olajat. Az olajat nedves bőrre vigye fel, így az gyorsabban beszívódik a bőrbe. 
Ajánlott termék: 18765 Swedish Spa multifunkciós csodaolaj

 

 

 

 

CELLULIT

Perfect body anti cellulite attack

Nincs végleges gyógymód a cellulit ellen – és ezt nagyon sajnáljuk. Azonban vannak olyan termékek, amelyek csökkenthetik a narancsbőr megjelenését a bőrön. A koffeint tartalmazó krémek dehidratálják a zsírsejteket, így a bőr feszesebbnek látszik. Használjon természetes rostokat tartalmazó masszírozót a cellulit ellen, így stimulálhatja a nyirokkeringést és fokozhatja a vérkeringést, valamint javíthatja a bőr általános megjelenését. 
Ajánlott termék: 24884 Perfect Body cellulit elleni zselé masszírozófejjel

 

Nature secret body cream

 

STRIÁK
A nők 90%-át érinti a striák kialakulása a bőrön. A jó hír, hogy ezek kezelhetők. Kialakulásuk a gyors testsúlyváltozást követő bőrtágulás következménye. Ugyan a striákat lézerrel is lehet kezelni, a retinoidokat tartalmazó krémek használatával is hatékonyan csökkenthető a láthatóságuk. Az aloe vera nagyszerű természetes összetevő, amely szintén csökkenti a striák megjelenését. 
Ajánlott termék: 24205 Nature Secrets testápoló krém aloe verával és görögdinnyével

 

Swedish Spa Exfoliating Body Scrub

 

 

EGYENETLEN BŐRTÓNUS

 

 

Néha úgy tűnik, hogy a kiváló hatékonyságú összetevőket csak az arcunk ápolásánál tartjuk fontosnak, és teljesen elfelejtkezünk a testünk más részéről. Pedig testünk más bőrfelületét ugyanúgy érintik a bőrproblémák. Egyenetlen bőrtónus esetén válasszon C-vitaminban, antioxidánsokban vagy élesztőkivonatban gazdag testápolókat. Mindig hidratáló hatású testradírt használjon, hetente néhány alkalommal. És ne feledkezzen meg a napvédő krémek használatáról sem. 
Ajánlott termék: 18483 Swedish Spa testradír