A svéd hercegnő a gyermekekért

EGY HERCEGNŐ ÍGÉRETE

A Világ Gyermekei Alapítványt (World Childhood Foundation) Őfelsége Szilvia svéd királyné alapította 1999-ben az Oriflame-mel, mint társalapítóval (Af Jochnick Alapítvány) együttműködve. Az alapítvány mára már több mint 100 különböző projekt keretében támogat nehéz sorsú gyermekeket több mint 16 országban, amelyek célja az erőszakos cselekedeteknek kitett, az utcán és veszélyeztetett családi körülmények között élő gyermekek támogatása és segítése. Az alábbi interjúban Ő királyi fensége Madeleine svéd hercegnő - a Világ Gyermekei Alapítvány tiszteletbeli elnökségi tagja - mesél reményekről, álmokról, a gyermekkorról, és alapítványi munkájáról.

A gyermekkor a születést és a kamaszkort átívelő időszak. Ő királyi fensége szerint mire van szükségük a gyerekeknek ezen időszak alatt?
A gyerekeknek többre van szükségük mint fedélre a fejük felett és élelemre. A szeretet, az útmutatás, valamint a félelem és bizonytalanság nélküli élet legalább olyan fontos a fejlődésükhöz. Sajnos sok olyan gyermek van a világ minden táján, aki erőszakos környezetben, kizsákmányolva nő fel és nincs lehetősége gondtalanul és biztonságban fejlődni.

 

Hogyan segíti elő a Világ Gyermekei Alapítvány a nehéz sorsú gyerekek életkörülményeinek javítását? 
A Világ Gyermekei Alapítványnál hisszük, hogy a gyermekeknek joguk van egy biztonságos, boldog, gondtalan élethez. Több mint 100 projektet támogatunk világszerte, amelyek célja az erőszakos cselekedeteknek kitett, az utcán és veszélyeztetett családi körülmények között élő gyermekek támogatása és segítése. Az alapítvány nem csak anyagilag támogatja a rászoruló gyerekeket, hanem ismereteik és lehetőségeik bővítésével jobb körülményeket igyekszik megteremteni számukra. Szoros együttműködést és az ismeretek átadását is elősegítjük, így hatékony és érzékelhető eredményekre törekszünk. 

 

 

“Minden gyermek megérdemli, hogy szeressék.”

 

Az Oriflame is segít a gyermekek életkörülményeinek javításán, hogy valóra válthassák álmaikat. Hogyan működik együtt az Oriflame a Világ Gyermekei Alapítvánnyal?  
Tisztelem az Oriflame munkáját és törekvését a gyermekek támogatásában. Mint a Világ Gyermekei Alapítvány egyik társalapítója, szoros munkakapcsolat alakult ki közöttünk az elmúlt 15 év során. Az Oriflame közel 2 millió euróval támogatta munkánkat. Ez az új kezdeményezés megmutatja a cég elkötelezettségét a gyermekek sorsa iránt, hogy valóra válthassák az álmaikat. Minden gyermeknek meg kell adni a lehetőséget az álmok megvalósítására.

 

 

 

“Együtt képesek vagyunk elősegíteni azt, hogy minél több gyermeknek lehessenek boldog gyermekkori emlékei.”

 

 

Hogyan szeretné látni ő királyi fensége a Világ Gyermekei Alapítvány fejlődését a jövőben?
Remélem, az alapítvány továbbra is sikeresen fog működni, hogy még több gyermeken tudjunk segíteni világszerte. Sajnos sok gyermeknek kell a világ számos pontján az erőszak és a kiszolgáltatottság következményeivel szembesülnie. Szeretném, ha mindenki megpróbálna segíteni, hogy a gyerekek boldogabban élhessenek, és olyan szervezeteket támogatna, amelyek ebben fontos szerepet játszanak. Ezért hoztam létre a ThankYou by Childhood kampányt, amelynek során emberek emlékeznek vissza gyermekkoruk boldog pillanataira, és köszönetet mondanak azoknak, akik ezeket lehetővé tették. Együtt képesek vagyunk elősegíteni azt, hogy minél több gyermeknek lehessenek boldog gyermekkori emlékei.

 

A kampányról ide kattintva tudhat meg többet.

 

TENDERLY PROMISE (magyarul: GYENGÉD ÍGÉRET)

A Tenderly Promise illatot a gyermekkori emlékek és a feltétlen anyai szeretet szépsége ihlették. Hangulatát a fehér királyliliom csodálatos illata határozza meg. Elegáns, virágos akkordok nyitják a citrom frissességével és a rózsabors aromájával, majd egy kifinomult virágcsokor bontakozik ki a fehér királyliliom, a bájos gyöngyvirág és a nőies bazsarózsa harmóniájával. Az illatkompozíció meghittsége a gyermekkori emlékeket juttatja eszünkbe. A fehér királyliliom szimbolikája mélyen gyökeredzik az ősi kultúrákban: az anyaságot, a születést és az ártatlanságot szimbolizálja.

 

AZ ORIFLAME ÍGÉRETE

Minden egyes Tenderly Promise Eau de Toilette árából 0.75 eurót továbbítunk a Világ Gyermekei Alapítvány részére. Célunk, hogy az illat segítségével több mint 1 millió eurót gyűjtsünk össze a nehéz sorsú gyermekek megsegítésére. Ön is segíthet!

 

 

Tovább a Tenderly Promise EdT-hez